Zwakstroom

In de tuin is zwakstroom niet meer weg te denken. De lampen zijn eenvoudig te installeren, hebben een laag energieverbruik en zijn veilig. Vooral de kleine lampjes, vaak op spies, zijn prachtig om tuin en vijver extra te belichten. Ook hierin kunt u kiezen uit klassieke- en moderne modellen.

Duurzame buitenverlichting

Zwakstroom verlichting is een goede oplossing als je op zoek bent naar duurzame en makkelijke verlichting. Afhankelijk van het soort verlichting vind je verschil in brandduur en lichtsterkte. Houd dus vooraf rekening met het doel van de verlichting. Kies voor extra veiligheid door het plaatsen van verlichting met bewegingsmelders, of maak de zithoek juist net iets gezelliger met tafellampen. 

Naast dat verlichting op zwakstroom duurzaam is en minder energie verbruikt, gaat het ook langer mee dan normale lampen. Zwakstroom is beter voor het milieu en je hebt er zelf weinig omkijken naar. 

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinverlichting

Over ons

U kunt bij ons in alle rust inspiratie opdoen voor de inrichting en aankleding van uw huis en tuin. Ook is het mogelijk boeketten en bloemstukken te laten samenstellen door de ervaren bloembindsters. 

  • Oudedijk 2b 5409 AC Odiliapeel

Nieuwsbrief

Wilt u ongeveer wekelijks onze digitale nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan! Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.