Tuincentrum De Zwaan

Tuincentrum De Zwaan
Oudedijk 2b
5409AC Odiliapeel

Als u in de buurt woont van Odiliapeel, Uden of Veghel, Wilbertoord of Mill en op zoek bent naar een compleet tuincentrum bij u in de buurt, kom dan snel op bezoek bij Tuincentrum De Zwaan in Odiliapeel. Hier vindt u alle producten die u nodig heeft voor de perfecte tuin. Of u nou op zoek bent naar vijverartikelen, prachtige planten voor uw tuin of uw woning, grond- of meststoffen of zelfs tuingereedschap, het is voor Tuincentrum De Zwaan geen probleem. Wij hebben een ruim assortiment aan:

Tevens haalt u bij ons voordelig uw frisdank van Frisdrankvoordeel.nl in huis en dat tegen een vaste lage prijs.

Bezoek Tuincentrum De Zwaan

Wat u ook nodig heeft voor uw huis of tuin, Tuincentrum De Zwaan heeft het allemaal voor u klaarstaan in de winkel. Woont u in Noord-Brabant, vooral in de buurt van Odiliapeel, Uden, Wilbertoord, Veghel of Mill? Kom dan langs bij Tuincentrum de Zwaan. We zijn dagen per week geopend en hebben vakkundig personeel voor u klaarstaan die u graag bijstaan in het maken van de juiste beslissingen voor u en uw huis en tuin. Neem bij vragen gerust contact op. Hopelijk zien wij u snel terug bij Tuincentrum De Zwaan in Odiliapeel!

Openingstijden

 • Maandag
  09:00 - 17:30
 • Dinsdag
  09:00 - 17:30
 • Woensdag
  09:00 - 17:30
 • Donderdag
  09:00 - 17:30
 • Vrijdag
  09:00 - 18:00
 • Zaterdag
  09:00 - 17:00

Komende periode zijn er geen koopavonden!

Locatie

Routebeschrijving

Contactformulier

Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.

Over ons

U kunt bij ons in alle rust inspiratie opdoen voor de inrichting en aankleding van uw huis en tuin. Ook is het mogelijk boeketten en bloemstukken te laten samenstellen door de ervaren bloembindsters. 

 • Oudedijk 2b 5409 AC Odiliapeel

Nieuwsbrief

Wilt u ongeveer wekelijks onze digitale nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan! Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.