Tuinverlichting

Om je tuin, balkon of terras echt tot leven te brengen, hebben wij een groot assortiment buitenverlichting. Het is niet alleen de lamp naast de voordeur, maar door het plaatsen van een spot kunt u de aandacht vestigen op een mooi beeld, vijver of een mooie hoek van de tuin. Het leuke aan onze tuinverlichting is dat het ook in de winter veel sfeer en gezelligheid geeft aan jouw tuin, het balkon of terras. Er is keuze in kunststof, aluminium en RVS lampen. Uit 220 V of zwakstroom, uit lampen met bewegingsmelder of in te stellen lichtinval. Kortom, keuze genoeg om eens langs te komen.

Sfeerverlichting voor in de tuin

Natuurlijk zorgt buitenverlichting voor sfeer in de tuin, maar het zorgt ook voor veiligheid. In de avond wordt het natuurlijk donker en dan kan een lampje helpen om te zien waar je loopt. Veel sfeerverlichting voor buiten is LED en daar zijn wij heel blij mee, want LED buitenverlichting heeft veel voordelen:

  • Met LED verlichting bespaar je op de energiekosten; een pluspunt aangezien alles op dit moment duurder wordt.
  • LED lampen gaan super lang mee!
  • LED lampen zijn milieuvriendelijk, omdat ze geen gevaarlijke metalen bevatten

Benieuwd naar ons complete assortiment verlichting? Kom dan langs bij Tuincentrum de Zwaan!

Verlichting op zonne-energie

Naast de buitenverlichting voor in het stopcontact, hebben wij ook solar verlichting. Dit is eigenlijk een lamp met een ingebouwd zonnepaneeltje. Dit zonnepaneel vangt de zonnestralen op. Dit wordt omgezet in elektrische energie, zodat 's avonds de lamp gaat branden. Super duurzaam dus!

Buitenverlichting kopen bij Tuincentrum de Zwaan

Wil jij de buitenboel ook wat sfeervoller aankleden? Kom dan zeker langs bij Tuincentrum de Zwaan om inspiratie op te doen.