Bloemen bestellen

Bloemen bestellen

Voor bedrijven en particulieren die hun relaties graag willen verrassen met een bijzonder boeket is er onze speciale boekettenservice. Na vaak telefonische instructie, maken wij snel en vakkundig een mooi boeket, zorgen voor een opvallende verpakking en bezorgen het boeket op de afgesproken tijd.

Ook zijn wij aangesloten bij Euroflorist.Daardoor kunnen wij zorgen dat uw bestelling in heel Nederland,Europa of zelfs wereldwijd geleverd kan worden op de afgesproken tijdstip.Vraag gerust om meer informatie.


Bruidsboeketten
Bloemen zijn bij een huwelijksdag niet weg te denken. Het bruidsboeket, de corsages
of biedermeiertjes voor de familie, de aankleding van de trouwauto of -koets en de trouw- en of feestlocatie. Als u uw voorkeur opgeeft, laten wij bloemen spreken op de mooiste dag uit het
leven van het bruidspaar.

Bloemsierkunst
Decoratief verwerken van planten en snijbloemen is een van onze specialiteiten. Onze
medewerkers hebben het maken van bloemstukken voor elke gelegenheid, het schikken
van boeketten, het opmaken van grote stukken, zoals bijvoorbeeld de graftakken en bruidswerk,
in de vingers.
Gebruikmakend van wat de natuur biedt maken zij bij het seizoen passende meester- werkjes.
Onze fraaie kerststukken bijvoorbeeld zijn bekend tot in de wijde omgeving.

Bloemen bestellen

Wilt u bloemen bestellen? Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel als mogelijk contact met u op! Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Vul een geldig e-mailadres in

Velden met * zijn verplicht.

Over ons

U kunt bij ons in alle rust inspiratie opdoen voor de inrichting en aankleding van uw huis en tuin. Ook is het mogelijk boeketten en bloemstukken te laten samenstellen door de ervaren bloembindsters. 

  • Oudedijk 2b 5409 AC Odiliapeel

Nieuwsbrief

Wilt u ongeveer wekelijks onze digitale nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan! Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.