Vijver

Wilt u graag een wondere onder water wereld in uw tuin ontwerpen en hierdoor de waarde van uw eigendom laten stijgen? Een vijver in de tuin zorgt niet alleen voor meer biodiversiteit en leven in de tuin, ook geeft het uw tuin meer sfeer. Een vijver is een sieraad in uw tuin waarvan je elke dag kunt genieten. Bij Tuincentrum De Zwaan hebben we een ruim assortiment aan vijverbenodigdheden of u nu een vijver wilt aanleggen of uw bestaande vijver compleet wilt maken. Wij hebben voor iedereen wat wils! Zo kan de ervaren doe het zelver makkelijk, snel en naar eigen wensen een vijver aanmaken met onze vijverfolie. Wilt u graag een poging wagen om een vijver aan te leggen maar bent u geen handige Harry? Dan moet u gaan voor een voorgevormde vijver! 

Vijver met vijverfolie 

Voorgevormde vijver

Allereerst is het belangrijk om te kijken naar de grootte en diepte van de vijver. Zo hebben we verschillende soorten folie en ondergrondse vijverbakken om uw vijver te creëren. Daarnaast bieden we ook vijverpompen en filters aan om de waterkwaliteit op peil te houden.

Maar een vijver is natuurlijk niet compleet zonder vissen en waterplanten. In ons assortiment hebben we verschillende soorten vissen, van goudvissen tot karpers. Daarnaast hebben we ook een ruime keuze aan waterplanten om de vijver mooi aan te kleden en de waterkwaliteit te verbeteren.

waterplanten in vijver

Ook voor accessoires om uw vijver die final touch te geven, bent u bij ons aan het juiste adres. Zo hebben we bijvoorbeeld mooie vijververlichting om ook in de avonduren van uw vijver te kunnen genieten. Of wat dacht u van wat extra vijverdecoratie; zoals fonteinen en watervallen? Dit geeft uw vijver gegarandeerd een sprankelende uitstraling. Laat dat als een paal boven water staan! 

verlichting vijverFontijn-vijver

Om zolang mogelijk van uw vijver te kunnen genieten moet u hem natuurlijk wel goed onderhouden. Zo bieden we verschillende soorten middelen aan om de waterkwaliteit op peil te houden en eventuele problemen op te lossen. Onze medewerkers kunnen u hierover adviseren en helpen bij het maken van de juiste keuzes. Bent u niet zeker of de waterkwaliteit in uw vijver goed is? Wilt u graag weten welke planten het best passen in uw vijver? Gooi een lijntje uit! Dit kan zowel telefonisch als per e-mail.  

Bij Tuincentrum De Zwaan in Odiliapeel hebben we alles in huis om uw vijver compleet te maken en te onderhouden. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuzes. Kom gerust langs in onze winkel om ons ruime assortiment te bekijken. Een vijver is een prachtige toevoeging in elke tuin en verhoogt bovendien de waarde van uw huis! Ga voor die vijver! 

Openingstijden