Gereedschap

Wie het geluk heeft om een eigen tuin te bezitten, zal hier zeker en vast met volle teugen van genieten. Om je tuin mooi te houden is een minimum aan onderhoud echter wel vereist. Het juiste tuingereedschap is dan ook onmisbaar voor iedereen die z’n tuin graag netjes in orde houdt. In wat volgt vertellen we je meer over de verschillende soorten tuingereedschap en over de producten en merken die je kan terugvinden bij tuincentrum de Zwaan.

Voor elke vraag het juiste tuingereedschap

Je gazon tot het kleinste grassprietje perfect verzorgen? Hagen tijdig snoeien zodat ze gezond blijven? Nieuwe bloemen planten om je tuin op te fleuren? Het zijn allemaal taken die elke tuinier met plezier zal uitvoeren, mits hij het juiste tuingereedschap heeft. Gelukkig wacht er een uitgebreid arsenaal aan tuingereedschap op je bij Tuincentrum de Zwaan. Of je nu op zoek bent naar een heggenschaar, een tuinslang, een snoeischaar, beschermende handschoenen of iets anders: al deze tuinartikelen vind je terug in onze winkel.

Tuinbenodigdheden

Voor iedere tuinklus heb je goed materiaal nodig. Of je nu een snelgroeiende klimop op zijn plek wilt houden, een rozenstruik langs een pergola wilt geleiden of een schudding gaat bekleden met hortensia's. Bij de Zwaan vind je alle tuinbenodigdheden om de klus te klaren: van bindmateriaal tot bamboestokken en van bevestigingsmateriaal tot klimrekken. Geen klus is te zwaar met de hulp van Tuincentrum de Zwaan.