Grond- en meststoffen

Onder deze categorie vallen diverse soorten grondsoorten zoals turf, potgrond, tuingrond. Naast de traditionele potgrond is er tegenwoordig bijna voor elke categorie tuin- en kamerplanten wel een speciale potgrond die ook daadwerkelijk de planten beter laten groeien en bloeien. In deze soorten grond zijn voedingswaarden toegevoegd die de planten nodig hebben zoals orchideeën die eigenlijk het best gedijen op boomschorssnippers. Het assortiment meststoffen wordt ook nader toegelicht evenals het maken van compost.  

Bij het kopen van meststoffen is het belangrijk om te zorgen dat u producten koopt die geschikt zijn voor uw specifieke wensen voor de buitenruimte. Wij bieden een uitgebreide selectie van hoogwaardige meststoffen die zijn ontworpen om de gezondheid en groei van uw tuinplanten, buitenpotten en gazon te bevorderen. Of u nu op zoek bent naar compost om de bodem van uw tuin te verrijken of naar kunstmest voor een snellere groei, u vindt het allemaal bij Tuincentrum de Zwaan in Odiliapeel.
 

Soorten meststoffen

Wij hebben meststoffen beschikbaar die organisch en natuurlijk zijn maar bieden ook minerale meststoffen aan. Organische mest soorten zoals bijvoorbeeld koemest en compost stimuleren het bodemleven en bevatten zeer veel verschillende voedingsstoffen die langzaam vrijkomen. Organische meststoffen zijn een bewuste keuze omdat ze alleen natuurlijke grondstoffen bevatten. In minerale meststoffen of kunstmest zitten voornamelijk stikstof (N), fosfor (P) en kali (K). Het voordeel van minerale meststoffen is dat de voedingsstoffen direct vrijkomen echter zijn de ingrediënten niet van natuurlijke oorsprong.

Pokon meststoffenPokon is een merk dat zich richt op het helpen van mensen bij het verzorgen van hun kamerplanten en tuinplanten, door middel van hoogwaardige plantenvoeding en andere producten die bijdragen aan de gezondheid en groei van planten. Wie wilt er nu niet gezonde planten? Bij Tuincentrum De Zwaan vind je een ruim assortiment aan Pokon meststoffen! Pokon is een bekend merk dat is gespecialiseerd in plantenvoeding en andere producten voor de verzorging van planten. Het bedrijf is opgericht in 1929 en sindsdien uitgegroeid tot één van de meest bekende merken op het gebied van plantenvoeding. Het assortiment van Pokon bestaat uit verschillende soorten plantenvoeding, waaronder vloeibare voeding, korrels en meststoffen. Daarnaast biedt Pokon ook producten aan voor bijvoorbeeld het bestrijden van ongedierte en het verbeteren van de grond waarin planten groeien. Kom langs in Odiliapeel voor een persoonlijk advies en een ruim aanbod Pokon meststoffen. 

 

ECOstyle meststoffen

Geef uw planten een goede start met de juiste verzorging. Dat maakt ze sterk en gezond en daar heeft u heel veel plezier van! De organische meststoffen van ECOstyle hebben een langdurige werking. Kies voor 100% natuurlijke voeding van ECOstyle. ECOstyle is een Nederlands merk dat zich richt op duurzame en natuurlijke producten voor tuin, dier en huis. Het bedrijf is opgericht in 1967 en heeft inmiddels een uitgebreid assortiment aan producten ontwikkeld die mens, dier en natuur respecteren. ECOstyle staat bekend om haar innovatieve oplossingen op het gebied van bodem, planten, dieren en het milieu. Het merk gelooft in een gezonde en natuurlijke manier van leven en werken, waarbij duurzaamheid en respect voor de natuur centraal staan. Het motto van ECOstyle is dan ook 'In harmonie met de natuur'. Het bedrijf werkt met hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten en richt zich op het ontwikkelen van producten die niet alleen effectief zijn, maar ook veilig voor mens en dier. Met haar producten wil ECOstyle bijdragen aan een gezonde, mooie en duurzame leefomgeving voor iedereen.

KOM LANGS!


Persoonlijk advies

De deskundige medewerkers van ons tuincentrum kunnen u alles over onze beschikbare meststoffen vertellen en geven graag passend advies voor uw situatie. Ze helpen u graag om precies de juiste meststof te vinden voor uw specifieke behoefte en u te voorzien van de beste tips om het beste uit uw tuin te halen.
 

Meststoffen kopen

Of u nu alles van meststoffen af weet of nog een groentje bent, bij Tuincentrum De Zwaan in Odiliapeel staan we voor u klaar om u verder te helpen met de juiste meststoffen. Het resultaat mag er zijn, want met de juiste hulpmiddelen zullen uw planten, borders of gazon er stralend uitzien. Wist u dat we ook scherp geprijsd zijn en makkelijk bereikbaar? Waar wacht u nog op? Bezoek ons tuincentrum en ontdek hoe u uw tuin kunt laten bloeien en groeien met de juiste meststoffen.