Licht- en bewegingssensoren

Deze lampen gaan pas branden als ze ingesteld zijn op een bepaalde lichtsterkte of bewegingsafstand. Wordt het buiten donker dan springt het buitenlicht vanzelf aan, is er een bewegend voorwerp binnen de straal die ingesteld is dan wordt de bewegingssensor in werking gesteld. Bijkomend voordeel is dat deze lampen energiezuinig zijn, omdat ze alleen werken bij ingestelde activiteiten. 

Extra veiligheid met tuinverlichting

Het gebruik van tuinverlichting brengt niet alleen sfeer, maar ook veiligheid in jouw tuin. Belicht een bepaalde plek in de tuin voor extra veiligheid, zoals de schuur of achterdeur, of breng verlichting aan door de hele tuin om een fijne sfeer te creëren. Of je nu gaat voor sokkels langs het garagepad, solar verlichting door de hele tuin, spots om bepaalde elementen te accentueren, of luxe windlichten op de buitentafel: bij Tuincentrum de Zwaan vind je het allemaal.

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinverlichting

Over ons

U kunt bij ons in alle rust inspiratie opdoen voor de inrichting en aankleding van uw huis en tuin. Ook is het mogelijk boeketten en bloemstukken te laten samenstellen door de ervaren bloembindsters. 

  • Oudedijk 2b 5409 AC Odiliapeel

Nieuwsbrief

Wilt u ongeveer wekelijks onze digitale nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan! Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.