Klassiek en modern

Bij ons kunt u terecht voor de traditionele klassieke buitenlampen. Deze lampen, denk aan de stal- en straatlantaarns, zijn gemaakt van metaal, aluminium of gietijzer vaak in donkergroen gespoten. Op aanvraag is een andere kleur ook mogelijk.

De moderne buitenlampen zijn vaak gemaakt van aluminium en roestvrijstaal en zijn door de materiaalkeuze onderhoudsvrij.

Sfeervolle tuinverlichting

Buitenverlichting is natuurlijk hét hulpmiddel om een avond in de tuin nog gezelliger te maken. De keuze in sfeervolle tuinverlichting is enorm. Je kunt lichtslingers aan de schutting hangen, de tafel versieren met luxe windlichten of een knusse hoek creëren door sokkels, of spots in de grond te steken. Heb je hard je best gedaan om het aanleggen van een tropische vijver? Belicht deze dan met schuin omlaag schijnende spots om de vijver meer te laten spreken. Of staat er een gaaf standbeeld centraal in jouw tuin? Dan kun je deze ook ‘s avonds zichtbaar maken met de juiste grondverlichting.

Wanneer je voor sfeer gaat, kies dan zachtere lichtbronnen met lage wattages. Hiermee voorkom je het effect van een voetbalstadion en wordt de zomeravond nog zwoeler. 

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinverlichting

Over ons

U kunt bij ons in alle rust inspiratie opdoen voor de inrichting en aankleding van uw huis en tuin. Ook is het mogelijk boeketten en bloemstukken te laten samenstellen door de ervaren bloembindsters. 

  • Oudedijk 2b 5409 AC Odiliapeel

Nieuwsbrief

Wilt u ongeveer wekelijks onze digitale nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan! Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.