Vijverspecialist

Maak uw tuin helemaal af met de toevoeging van een prachtige vijver. Geniet van het serene water, de prachtige planten in en om de vijver en eventueel zelfs een paar fraaie vijvervissen. Met het ruim assortiment aan vijverproducten en rijke kennis en ervaring, durven wij onszelf een echte vijverspecialist te noemen. Woont u in de buurt van Odiliapeel, Uden, Wilbertoord, Veghel of Mill kom dan binnenkort langs en bekijk de complete collectie. Heeft u behoefte aan advies van een medewerker alvorens u een beslissing neemt? Bij De Zwaan bent u altijd verzekerd van deskundig klantadvies. Klik hieronder op uw regio en kom meer te weten over ons tuincentrum en onze vijverafdeling bij u in de buurt.

Over ons

U kunt bij ons in alle rust inspiratie opdoen voor de inrichting en aankleding van uw huis en tuin. Ook is het mogelijk boeketten en bloemstukken te laten samenstellen door de ervaren bloembindsters. 

  • Oudedijk 2b 5409 AC Odiliapeel

Nieuwsbrief

Wilt u ongeveer wekelijks onze digitale nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan! Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.