Kerstverlichting en kerstversiering

Kunnen uw huis en tuin wel wat extra lichtjes gebruiken met de kerst? In ons tuincentrum vindt u kerstverlichting in allerlei soorten en maten. Wilt u LED verlichting, flikkerende of gekleurde lichtjes of juist klassieke vlamlichtjes? Of twijfelt u nog over welke kerstverlichting het beste in uw huis past? Kom langs en vraag gerust een van onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Ook hebben wij een breed assortiment aan kerstversiering. Prachtige glazen kerstballen, originele kerstboompieken of sfeervolle kaarsen, met de juiste kerstdecoratie creëert u die unieke kerstsfeer in uw huis. Breng een bezoekje aan ons tuincentrum en kom alvast in de kerstsfeer!

Kerstboomverlichting voor binnen

Creëer komende feestdagen een warme en gastvrije sfeer met onze collectie kerstboomverlichting en andere decoratieve verlichtingsopties. Kies uit een breed scala aan stijlen en producttypen, zoals bijvoorbeeld kleurrijke clusterverlichting of warm witte snoerverlichting. Het verschil tussen de verschillende soorten kerstboomverlichting voor binnen zit 'm veelal in de kleur, het aantal 'flikker standen' en de afstand tussen de onderlinge lampjes op het draad. Wat ook niet mag worden vergeten is de algehele lengte van het snoer. Houd bij gewone snoerverlichting de volgende richtlijn aan:

  • Bij een boom van 150 tot 180 centimeter hoog, moet het snoer minimaal 12 á 14 meter lang zijn.
  • Is uw boom 200 centimeter of hoger? Ga dan voor een snoer van minimaal 16 á 20 meter.

Meer mag natuurlijk altijd!

Buitenverlichting kerst

Doe het dit jaar eens helemaal anders en versier ook eens een kerstboom buitenshuis! Zet er bijvoorbeeld twee bij de voordeur of geef uw favoriete conifeer een schitterende jas. U kunt echter niet alle soorten kerstboomverlichting ook buitenshuis gebruiken. Belangrijk is om de verpakking te checken op code IP44 of het icoontje met een waterdruppel in een driehoek. Tegenwoordig is een groot gedeelte van die buitenverlichting van LED. Dat is een goede trend, want een LED kerstboom is veel energiezuiniger. Dit soort lampjes hebben daarnaast een levensduur van vaak tot wel 50.000 uur én ze geven minder warmte af. Een stuk veiliger dus!

Kerstversiering bij Tuincentrum de Zwaan

Wij hebben onze kerstafdeling opgedeeld in verschillende kleurenthema’s. Per thema staat er een presentatie waar men de gebruikte materialen kan terug vinden. Bij Tuincentrum Bloemenland vindt u de prachtigste kerstboomdecoratie van glazen kerstballen tot slingers, kerstbeeldjes, mooie tafelversiering om uw tafel met kerst prachtig en origineel te decoreren. Wist u dat wij ook tafelpapier en servetten in ons assortiment hebben? Ook een ruime keuze aan decoratieve linten om uw pakjes of kerstboom feestelijk te versieren.

Kerstballen voor elk budget

Tegenwoordig kunt u niet meer om de vrolijke kersthangers heen. Elk jaar worden het er meer en meer, zoals u ook in ons tuincentrum kunt komen ontdekken. Wanneer u door onze kerstshow wandelt ziet u genoeg grappige kerstballen waarmee u uw boom tot een waar feestje maakt. U kunt het zo duur maken als u zelf wilt. Er zijn immers glazen en plastic kerstballen, waarbij de tweede uiteraard net een stukje goedkoper is dan de eerste. Ook kunt u er natuurlijk voor kiezen om deze foute ballen te mixen and matchen met ‘gewone’ kerstballen. Wanneer u voor een neutrale bal kiest, springen de grappige ornamenten er zeker uit.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstartikelen