Kunstkerstbomen

Een kunstkerstboom is ideaal als u geen zin heeft in gedoe met uitgevallen naalden en opruimen. Er zijn tegenwoordig kunstkerstbomen die bijna niet van echte zijn te onderscheiden. In ons tuincentrum vindt u kunstkerstbomen in allerlei kleuren en soorten. Kleine bomen van onder de 1.75 meter tot bomen van meer dan 2 meter. Kunstkerstbomen met of zonder lampjes en decoratie. Kom bij ons tuincentrum langs, er zit vast en zeker een geschikte boom voor u bij!

Alle voordelen van een kunstkerstboom

Jarenlang was de kunstkerstboom geen eerste keuze. Zo'n plastic boom, geen dennengeur, een dure investering. Wij snappen dit. Maar tegenwoordig kiezen we toch graag voor duurzaam. En een kunstkerstboom past helemaal in dit verhaal. Hieronder vindt u alle voordelen van de kunstkerstboom.

Voordelen kunstkerstboom

  • Waar bij een echte kerstboom de naalden op de grond vallen, heeft u daar met een kunstkerstboom geen last van. Laat die stofzuiger maar in de kast!
  • Tegenwoordig zijn kunstkerstbomen niet meer van echte kerstbomen te onderscheiden.
  • Zelfs met een kunstkerstboom heeft u geen losse kerstverlichting nodig. Er zijn namelijk kunstkerstbomen bij ons verkrijgbaar mét verlichting. Handig toch?
  • Kunstkerstbomen zijn eenvoudig op te zetten door middel van takken die voorzien zijn van cijfertjes of kleurtjes. Kind kan de was doen!
  • Een kunstkerstboom blijft jaar in, jaar uit mooi.

De Zwaan verkoopt ook FairyBell kerstbomen!

Stap in een magische wereld en vier het feestelijke seizoen met Fairybell®. Onze unieke LED-kerstbomen brengen een feestelijke sfeer in jouw binnen- en buitenruimte waar vreugde, warmte en geluk samenkomen; het najaar seizoen op zijn best! Dit seizoen straalt Fairybell® meer dan ooit tevoren; de nieuwe collectie is uitgebreid met nog meer maten, LED-lampjes en kleuren en een groots meesterwerk met maar liefst 8000 LED-lampjes. Fairybell® kerstbomen creëren een betoverend tafereel voor ieder soort locatie: de voor- of achtertuin, balkon, terras of binnenruimte. Dankzij een nieuw, slim systeem zijn de bomen gemakkelijk op te zetten en af te breken. De Fairybell® kerstverlichting varieert van honderd tot duizend LED-lampjes die zeer energiezuinig zijn. Bij Tuincentrum de Zwaan vindt u FairyBell kerstbomen in de afmetingen 2 meter, 3 meter, 4 meter en 6 meter. 

Groene trend: de kleine kerstboom

Het is nog even wachten voordat de eerste kerstbomen bij ons worden geleverd. Toch is het al best een idee u vast te oriënteren op dit gebied. Want waar wilt u begin december zo’n groene kersttopper neerzetten? Misschien gaat u dit jaar wel voor een alternatief, zoals een houten kerstboom, een kant-en-klare kunstkerstboom met verlichting of een eigentijdse LED kerstboom. Eén van onze favoriete bomen voor dit jaar is de kleine kerstboom! Zo’n kleine kerstboom is immers ontzettend veelzijdig en, ondanks zijn formaat, een echte blikvanger.

Een kleine kerstboom is flexibel

Waarom gaat u dit jaar niet voor één of meerdere mini kerstbomen? Met een klein kerstboompje kunt u zowel letterlijk als figuurlijk alle kanten op. Met een grote spar of Nordmann kerstboom is het logisch dat u kiest voor een plek waar de boom niet in de weg staat. U moet er niet tegen aan kunnen lopen, terwijl u er toch mooi naar kunt staren vanaf de bank of eethoek. Vaak vallen er dan al heel wat opties af. Ook de locatie van het stopcontact is zo’n praktisch iets waar u wel rekening mee dient te houden. Een kleine kerstboom laat u heel anders naar uw interieur kijken, omdat u veel flexibeler bent. Zet een kerstboompje op de salontafel, naast de televisie of op het aanrecht. U bepaalt!

Tip! Een grote boom zonder kerstdecoratie is niet iets wat u snel zou doen. Een kleine boom zonder kerstverlichting of ballen is echter helemaal niet gek. Als u een statement wilt maken zonder uw boom volledig te versieren, bijvoorbeeld omdat u houdt van een minimalistische inrichting, kunt u uw kleinere boom gewoon laten zien zoals hij is. De mini boom maakt impact genoeg!

Een boom is pas een kerstboom met versiering

Kiest u dit jaar voor glitter, pastel of een regenboog boom? Bij Tuincentrum de Zwaan vindt u  tal van versieringen voor uw perfecte kerstboom: of het nu gaat om verlichting, kerstballen of andere decoratie. Wij bieden een groot assortiment verlichting voor zowel in als om het huis, kerstballen in iedere kleur en voor ieder budget en de leukste prullaria voor een geslaagd kerstfeest. 

Bekijk kerstversiering

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstartikelen