Kunststof

Kunststof kan nooit een mooie terracotta pot vervangen, maar tegenwoordig is het kunststof bijna niet van keramiek te onderscheiden. Met als voordelen dat ze een stuk lichter zijn, vorstbestendig en een stuk voordeliger. Vooral voor grote kuipplanten zijn de kunststof potten een uitkomst omdat ze anders niet te verplaatsen zijn. Wij hebben een ruime sortering in modellen en kleuren.

De voordelen van kunststof bloempotten

Naast dat kunststof bloempotten licht van gewicht zijn, zijn er nog meer voordelen aan dit type  pot. We hebben hier de grootste voordelen voor u op een rijtje gezet:

  • Een kunststof bloempot is vrijwel onbreekbaar. Het materiaal kan goed tegen een stootje, is weerbestendig en zal niet breken bij omvallen;
  • Bloempotten van kunststof nemen vrijwel geen water op. Zo ben je er zeker van dat de watergift enkel en alleen naar de groei van uw planten gaat
  • Een bloempot van plastic is makkelijk te plaatsen én te verplaatsen. En daarmee bedoelen we niet alleen in de tuin! Een plastic bloempot is namelijk geschikt voor zowel binnen als buiten. 
  • Een plastic bloempot is een duurzame keuze.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Potterie