Glas

De geijkte glazen vaas blijft een klassieker en staat mooi in ieder interieur. Maar wat dacht u van een kleurrijke vaas, een vaas met print of een vaas gemaakt van messing? Sterker nog, heeft u ooit gedacht aan een plant in een vaas? Glas is natuurlijk uitermate geschikt voor bloemenvazen, maar ook planten die weinig grond nodig hebben zoals een orchidee staan prachtig in een glazen pot of accubak .Met vazen kunt u alle kanten op, echt waar!  De kleur van het glas wordt vaak aangepast op de heersende kleurtrend. Naast vazen zijn er ook mooie windlichten en kandelaars van glas. Het luxe glas is helder, voor de wat robuustere uitvoering komen we vaak in het gerecycelde engiszins groen glaswerk terecht. 

Glazen vazen in verschillende kleuren en vormen

Ook glazen vazen kunnen variëren in maat en vorm. Het voordeel van een vaas van glas, is natuurlijk de neutrale uitstraling. Zo kunt u een super exotische bos bloemen kopen, zonder na te denken of de kleuren bij elkaar passen. Een glazen vaas is allesbehalve saai, u kunt gemakkelijk variatie aanbrengen door een vaas te kopen met aparte vormen. Zo zijn er vazen die heel smal zijn, waar maar één bloem in past. De vorm van een rechthoek, vierkant, rond of een combinatie hiervan creëert een speelse uitstraling. Een vaas met bloemen kan er op die manier uitzien als een klein kunstwerk. Een glazen vaas biedt ook een oplossing voor kamerplanten, waarbij je de wortel ziet groeien. Interessant en bijzonder.

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Potterie

Over ons

U kunt bij ons in alle rust inspiratie opdoen voor de inrichting en aankleding van uw huis en tuin. Ook is het mogelijk boeketten en bloemstukken te laten samenstellen door de ervaren bloembindsters. 

  • Oudedijk 2b 5409 AC Odiliapeel

Nieuwsbrief

Wilt u ongeveer wekelijks onze digitale nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan! Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.