Groene Vaderdagcadeaus

Groene Vaderdagcadeaus

Op zondag 14 juni viert België Fête des Pères, op 21 juni is het in Nederland Vaderdag. Sokken, stropdassen en aftershave heeft hij vast al genoeg. Geef op Vaderdag eens een handig of leuk product voor het betere buitenleven, of hij nu groene vingers heeft of niet. Help hem bijvoorbeeld extra te genieten van een vakantie in eigen land, in 'Hintergarten' of 'Balkonië'. Of met het kweken van zijn eigen verse groenten en kruiden. Je slaagt gegarandeerd voor een toepasselijk Vaderdagcadeau in ons tuincentrum in Odiliapeel.

Vaderdagcadeaus voor de tuinman

Voor mannen die graag tuinieren is goed tuingereedschap of een extra hulpje altijd welkom. Bijvoorbeeld een elektrische snoeizaag, een regenton, een automatische sproeier of ander bewateringssysteem, een stevige ladder, waterdichte tuinlaarzen of kniebeschermers. Of gewoon een echt goede snoeischaar en dito tuinhandschoenen.

Vlammen en kokkerellen in de achtertuin

Welke man houdt er nu niet van fikkie stoken? In ons tuincentrum in Odiliapeel vind je verschillende soorten vuurkorven, vuurschalen, tuinfakkels en barbeques. Benodigdheden en accessoires voor op en bij de barbecue zijn altijd een schot in de roos, zoals een pizzabakplaat, draaispit, kernthermometer, speciale handschoenen, een stoer leren schort of een set tangen.

Vaderdagpresentjes voor pietje-precies

Moet hij in de schuur of garage telkens zoeken naar zijn tuinhandschoenen of snoeischaar? Kijk dan in ons tuincentrum in Odiliapeel bij de handige opbergsystemen voor aan de wand, overzichtelijk ingedeelde kisten en kastjes of een draagbare set vol tuingereedschap.

Waterornamenten en vijverbenodigdheden

Houdt je vader van water in de tuin, maar is er geen plek voor een vijver? Kijk dan eens naar de vele verschillende minivijvers die we tegenwoordig hebben. Ideaal voor op de terras- of balkontafel. Een waterornament is ook een origineel geschenk; ze zijn er in alle mogelijke vormen en maten. Heeft hij al een vijver? Kies dan een paar mooie nieuwe vissen of vijver- of oeverplanten. Of maak hem blij met een vogeldrinkschaal én het gespetter van de vogels die er graag een bad in komen nemen.

Vakantie in eigen tuin of op eigen balkon

Is hij liever lui dan moe? Kijk dan eens naar een comfortabele tuinstoel, al dan niet met voetenbankje, een riante zitzak of een hangmat. Een parasol of een parasolboom, zoals een dakplataan of daksierpeer, biedt schaduw op hete, zonovergoten dagen, zodat hij nog langer lekker buiten kan luieren. Er zijn ook trendy schaduwdoeken met verschillende patronen die hem deze zomer lekker koel houden. Met een grote buitenlamp of een uitgekiend verlichtingssysteem kan hij ’s avonds nog buiten een krant, boek of tijdschrift lezen of een sudoku oplossen. En met een paar potten vol verse kruiden kan hij elk gerecht op de barbecue in een handomdraai nog smakelijker maken.

Het hele team van ons tuincentrum in Odiliapeel wenst je een fijne Vaderdag!