Plagen in de tuin

Een plaag in de tuin? Dat is vervelend! Zorg voor een goed natuurlijk evenwicht in de tuin, dan lossen veel problemen zichzelf op! Blijf je problemen houden of nemen bepaalde dieren de overhand in je tuin? Dan is het goed om in actie te komen om het natuurlijke evenwicht te herstellen.

Hoe zorg je voor een natuurlijk evenwicht?

Wel eens gehoord van natuurlijke vijanden? Hier twee goede voorbeelden:

  1. Heb je veel slakken in de tuin? Plaats dan extra vogelhuisjes voor de vogels en zorg dat egels goed hun weg kunnen vinden naar jouw tuin. Vogels en egels zijn dol op slakken! 
  2. Veel lasts van katten in de tuin? Gebruik natuurlijke planten als citroengras waar katten niet van houden.

Het maken van bewuste keuzes voor een evenwichtige tuin is belangrijk, maar als bepaalde dieren de overhand krijgen of je planten bijna dood gaan, is het tijd om actie te ondernemen met bijvoorbeeld de bestrijdingsmiddelen van ECOstyle.

Soorten bestrijding

Slakken:
Slakken kunnen een ware plaag vormen voor tuinliefhebbers. Ze kunnen je planten kaalvreten en in korte tijd veel schade aanrichten. Met de natuurlijke slakkenbestrijding van ECOstyle kun je deze slijmerige indringers effectief en milieuvriendelijk aanpakken. Onze producten bevatten natuurlijke ingrediënten die specifiek gericht zijn op het bestrijden van slakken, zonder schade toe te brengen aan andere tuinbewoners.

Honden en katten:
Hoewel we van dieren houden, kunnen ongewenste bezoekers zoals honden en katten soms je tuin verstoren. Ze kunnen planten beschadigen, graven en ongewenste verrassingen achterlaten. ECOstyle biedt diervriendelijke producten aan om deze problemen aan te pakken. Onze natuurlijke afschrikmiddelen ontmoedigen honden en katten om je tuin te betreden, zonder hen schade toe te brengen.

Reigers:
Reigers kunnen een bedreiging vormen voor vijvervissen en vijverliefhebbers. Als je merkt dat reigers je vijver leegvissen, biedt ECOstyle oplossingen die hen op een diervriendelijke manier op afstand houden. Met behulp van natuurlijke afschrikmiddelen kun je jouw vijver beschermen en de rust en schoonheid behouden die je zo waardeert.

Mollen:
Mollen kunnen je gazon en tuin transformeren in een hobbelig landschap. Als je last hebt van deze gravers, biedt ECOstyle natuurlijke producten om ze op een veilige en humane manier te bestrijden. Onze middelen verstoren het gangenstelsel van de mollen en moedigen hen aan om elders naar een nieuwe leefomgeving te zoeken.

Natuurlijke bestrijdingsmiddelen kopen 

Bij Tuincentrum de Zwaan begrijpen we dat het vinden van de juiste balans tussen mens en natuur essentieel is voor een bloeiende tuin. Door bewuste keuzes te maken en natuurlijke bestrijdingsmiddelen van ECOstyle te gebruiken, kun je tuinplagen effectief aanpakken zonder het milieu of andere tuinbewoners schade toe te brengen.

KOM LANGS!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Probleemoplossers