Mobiele planten

Mobiele planten

Met een beetje geluk wordt het een lange, zwoele zomer. Blote voeten, buiten eten en borrelen tot diep in de nacht... Ook sommige kamerplanten houden van het zomerse buitenleven. Zodra de kans op nachtvorst is verdwenen, neemt u ze mee. Naar buiten!

Spontaan
Bloeiende kamerplanten, zoals Calla en Betulia voelen zich snel thuis op uw terras of balkon. Het effect is verrassend; met kamerplanten wordt uw buitenruimte een echte relaxplek, waar u zich meteen prettig voelt. Dat is heerlijk thuiskomen na een drukke werkdag. Zelfs op een ietwat troosteloze dag ziet het er buiten met bloeiende kamerplanten toch nog vrolijk uit. Dus zet de kamerplanten buiten op een plek waar u wel wat kleur kunt gebruiken. Alles kan: een mobiele houten kist vol Calla’s op het terras of Betulia's in een uitgeholde boomstam. Mooie combinaties ontstaan vaak spontaan. Als het goed voelt, is het goed. Het is tenslotte uw buitenruimte.

Relaxt de zomer door
Geen groene vingers? Relax! Bloeiende kamerplanten als Calla en Betulia hebben alleen regelmatig wat water en plantenvoeding nodig. Kiest u voor langwerkende meststoffen, dan hoeft u maar één keer voeding te geven en kunt u de hele zomer lang genieten van bloemen om u heen.